Cantonament Fitness Futura Gym #7 MAMAIA NORD – NAVODARI

Daca ti se pare ca sala de fitness a devenit anosta, te asteptam la o experienta unica in Cantonamentul Futura Gym #7 cu antrenamente si programe de exercitii diferite, care iti vor pune la incercare nu doar limitele fizice!
Daca raspunsul tau este DA, atunci indrazneste si inscrie-te la cea mai frumoasa experienta a verii intre 29 iunie – 2 iulie in MAMAIA NORD-NAVODARI !

Daca ti se pare ca sala de fitness a devenit anosta, te asteptam la o experienta unica in Cantonamentul Futura Gym #7 cu antrenamente si programe de exercitii diferite, care iti vor pune la incercare nu doar limitele fizice! 

Daca raspunsul tau este DA, atunci indrazneste si inscrie-te la cea mai frumoasa experienta a verii intre 29 iunie – 2 iulie in MAMAIA NORD-NAVODARI !

TAXA DE PARTICIPARE


Early-bird: Platesti 700 RON/persoana in loc de 900 RON/persoana daca iti rezervi locul si platesti in avans pana pe 30 Aprilie 2017;

Dupa 1 Mai 2017, costul de participare este de 900 RON, insa poti beneficia de o alta oferta:

Bring a friend! Inscrie-te alaturi de un alt prieten (care nu este client Futura Gym) si amandoi veti beneficia de o reducere de 10% din taxa de participare (reducerea nu se aplica si la oferta early-bird).

Taxa de participare include:

📌 3 nopti/4 zile cazare pentru un somn odihnitor;
📌 Mic dejun pentru a-ti incepe ziua cu energie;
📌 Acces la piscina pentru relaxare;
📌 Program de antrenamente si nutritie pe toata durata sederii– un nou concept in programul de antrenamente ce mixeaza exercitiul fizic cu seminarii de nutritie si psihologie pentru eliminarea stresului si a oboselii si pentru refacerea tonusului muscular
📌activitati distractive cu echipa

PROGRAM ZILNIC

  • 2 antrenamente/zi+ inviorarea de dimineata;
  • 1 ora de nutritie/zi;
  • 1 ora de psihologie/zi;
  • activitati recreative si distractive;

LOCURI LIMITATE: 40 de persoane

📌 Inscrierile se fac  pana pe 25 Iunie 2017.

📌 Mai multe informatii si inscrieri la telefon 0721 304 096.

Cantonamentul de Fitness Futura Gym se adreseaza tuturor persoanelor care doresc un boost de energie pentru imbunatatirea starii de sanatate, a conditiei fizice sau a performantelor de fitness. Pe langa un program functional la intensitate maxima, ne concentram pe conexiunea dintre exercitiu fizic, sanatate, nutritie si natura.

Related Posts

Leave a comment