Futura Gym Wellness Colentina: cel mai nou centru de Fitness si Spa

Conceptul Futura Gym, lansat de Alexander Florescu, se extinde cu cel mai nou centru de Fitness si Spa din Bucuresti, Futura Gym Wellness Colentina.

Conceptul Futura Gym, lansat de Alexander Florescu, se extinde cu cel mai nou centru de Fitness si Spa din Bucuresti, Futura Gym Wellness Colentina.

Cu o suprafata de 800 de mp si cu o piscina interioara semi-olimpica, zona de fitness, cardio, functional training si cycling, sauna, jacuzzi si sali de masaj, noul centru de Fitness si Spa isi propune sa devina un punct de referinta in randul celor care isi doresc un stil de viata sanatos, un loc de relaxare si miscare, cat si un spatiu de pregatire fizica.


M-am bucurat de aceasta de aceasta oportunitate de extindere si dezvoltare a lantului de cluburi de fitness Futura Gym cu noul centru Spa, Futura Gym Wellness Colentina. Motivul pentru care am ales sa inaugurez acest spatiu este nevoia bucurestenilor de a-si gasi un refugiu in tot haosul pe care il experimeteaza zilnic. Totodata, in spatele deciziei mele a fost si dorinta de a inspira din ce in ce mai multi oameni sa-si imbunatateasca stilul de viata, sa devina mai activi, mai echilibrati”, declara Alexander Florescu, antreprenor si antrenor personal.

Futura Gym Wellness Colentina: mixul perfect intre programele de antrenament si spa

Noul centru de Fitness si Spa a fost deschis publicului larg odata cu evenimentul de lansare ce a avut loc joi, 16 mai 2019, la care au fost prezenti atat invitati din lumea mondena, cat si bloggeri de lifestyle si clienti fideli ai retelei de cluburi Futura Gym. Alexander Florescu a pregatit invitatilor sai o serie de activari pentru a intregi experienta tuturor la eveniment, precum: demonstratie de gatit cu aparatul Thermomix (primul aparat de bucatarie care gateste termic) care a ajutat la prepararea unor retete delicioase, sanatoase si rapide; degustare de clatite proteice si sedinte de masaj terapeutic realizate chiar de specialistii din echipa Futura Gym. Seara s-a incheiat cu o noua surpriza din partea organizatorilor: defilarea de lenjerie intima, marca Cristina Oae.

Partenerii care s-au alaturat evenimentului: Vitamin Well, Restaurant Divan, SLooP, Black Shark, X Nutrition, Cristina Oae, Thermomix , Café Vergnano 1882, Cumpana.

Futura Gym Wellness Colentina este situat in Str Marului, nr 19, Fundeni si pune la dispozitie abonamente de  fitness, aerobic, personal trainer, cycling, piscina, masaj.

Related Posts

Leave a comment