Futura Lifestyle & Beauty: un nou concept de beauty salon

Joi, 20 Decembrie 2017, s-a lansat un nou concept in domeniul frumusetii si a stilului de viata sanatos, salonul Futura Lifestyle & Beauty. Locatia se afla la parterul salii de fitness Futura Gym Decebal, parte din conceptul Futura Gym dezvoltat de Alexander Florescu din pasiunea sa pentru sport si pentru a promova stilul de viata sanatos si echilibrat.

Joi, 20 Decembrie 2017, s-a lansat un nou concept in domeniul frumusetii si a stilului de viata sanatos, salonul Futura Lifestyle & Beauty pe Str Rodiei nr 29, Sector 3. Locatia se afla la parterul salii de fitness Futura Gym Decebal, parte din conceptul Futura Gym dezvoltat de Alexander Florescu din pasiunea sa pentru sport si pentru a promova stilul de viata sanatos si echilibrat.

La acest eveniment au fost invitati vedete, bloggeri de lifestyle si clientii salilor Futura Gym. Invitatii s-au bucurat de atmosfera plina de energie a noului salon, cu demonstratii de hair & make up, consultanta gratuita din partea echipei Futura Lifestyle & Beauty si au degustat din smoothieurile si salatele create si selectate special pentru ei.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul partenerilor: Futura Gym Decebal, Techir Cosmetics, SlooP, Via Viticola Sarica Niculitel, The Socialite, Izabela Uratoriu Decor.

 

Related Posts

Leave a comment