Povestea succesului cu Ozana Barabancea si Alex Florescu

In luna Februarie 2018, ne-a fost lansata o provocare interesanta alaturi de Ozana Barabancea! Am inceput impreuna pe drumul spre un stil de viata sanatos prin antrenamente personalizate si plan de alimentatie bine definit.

In luna februarie 2018, ne-a fost lansata o provocare interesanta alaturi de Ozana Barabancea! Am inceput impreuna pe drumul spre un stil de viata sanatos prin antrenamente personalizate si plan de alimentatie bine definit.

Ozana a reusit sa slabeasca 40 kg intr-un timp record iar pentru a-asi pastra greutatea si defini formele, Ozana a inceput antrenamentele la #FuturaGym. A devenit o eleva silitoare, nelipsind de la nici un antrenament timp de 2 luni!

„Sunt extrem de mandru de Ozana! Timp de 2 luni de zile a dat dovada de seriozitate maxima, ambitie, perseverenta, multa munca si vointa de fier! Acum rezultatele vorbesc de la sine, iar impreuna cu ea continuam calatoria spre o silueta perfecta si un stil de viata cat mai sanatos! Antrenamentele se vor axa mai mult pe tonifierea muschiilor, dar si pentru a scapa de imperfectiunile pielii de dupa slabire. Pentru a avea parte de schimbari radicale de acest gen, este foarte important sa iti doresti acest lucru in primul rand, si in al doilea rand sa te dedici 100% obiectivului tau. Asa vei observa schimbarile chiar din primele sedinte de antrenament. Si sa nu uitam ca alimentatia este cheia succesului!” spune Alexander Florescu, fondator Futura Gym si antrenor personal.

Daca si tu iti doresti o schimbare in stilul de viata, mai multa miscare si energie si o alimentatie sanatoasa, te asteptam in oricare din sediile Futura Gym Decebal, Futura Gym Pipera si Futura Gym Militari! Ne gasesti aici.

Related Posts

Leave a comment