Summer Beach Body Bootcamp FUTURA GYM #10 MAMAIA NORD – NAVODARI

Cantonamentele de Fitness Futura Gym sunt un concept inovator creat de Alexander Florescu in cadrul caruia participantii beneficieaza de o experienta unica de sport, nutritie, stil de viata sanatos intr-un mod distractiv si relaxat! Programul de antrenamente mixeaza exercitiul fizic cu seminarii de nutritie si psihologie pentru eliminarea stresului si a oboselii si pentru refacerea tonusului muscular!

Cantonamentele de Fitness Futura Gym sunt un concept inovator creat de Alexander Florescu in cadrul caruia participantii beneficieaza de o experienta unica de sport, nutritie, stil de viata sanatos intr-un mod distractiv si relaxat! Programul de antrenamente mixeaza exercitiul fizic cu seminarii de nutritie si psihologie pentru eliminarea stresului si a oboselii si pentru refacerea tonusului muscular!

📍Mamaia Nord
📆28 iunie – 1 iulie 2018
💰TAXA PARTICIPARE:
* Early bird (pana pe 30.04) 800 RON
* Standard (dupa 1.05) 1000 RON

Bring a friend! Inscrie-te alaturi de un alt prieten (care nu este client Futura Gym) si amandoi veti beneficia de o reducere de 10% din taxa de participare (reducerea nu se aplica si la oferta early-bird).

Taxa de participare include:
📌 3 nopti/4 zile cazare pentru un somn odihnitor;
📌 Mic dejun pentru a-ti incepe ziua cu energie;
📌 Acces la ore de masaj reflexoterapeutic;
📌 Program de antrenamente si nutritie pe toata durata sederii(2 antrenamente/zi)
📌1 ora de nutritie/zi;
📌1 ora de psihologie/zi;
📌Activitati distractive alaturi de echipa! ⛔️DATA LIMITA INSCRIERI 15 MAI 2017.
☎️Mai multe informatii si inscrieri:
0721 304 096 / sabraf.futura@gmail.com

Antrenamentele propuse pe durata intregului cantonament sunt de tipul functional, realizate in sistem circuit ce surprind prin diversitatea exercitiilor efectuate atat cu accesoriile de fitness, cat si cu greutatea propriului corp, toate acestea la o intensitate maxima, in stilul army. Pe durata intregului cantonament va exista un mix continuu intre exercitiile cardio (de genul HIIT – High Intensity Interval Training), cele de tonifiere musculara si cele de rezistenta.

Acest gen de antrenament este similar cu cel practicat de sportivii de performanta sau de unitatile militare, fiind conceput sub forma unei curse contra-cronometru pentru intarirea musculaturii, dezvoltarea rezistentei fizice si armonizarea corpului.

Related Posts

Leave a comment