Summer Beach Bootcamp #FuturaGym | Editia 13, Mamaia

Cantonamentele de Fitness Futura Gym sunt un concept inovator creat de Alexander Florescu in cadrul caruia participantii beneficieaza de o experienta unica de sport, nutritie, stil de viata sanatos intr-un mod distractiv si relaxat!
Summer Beach Bootcamp

Summer Beach Bootcamp este un cantonament de fitness, un concept inovator creat de Alexander Florescu in cadrul caruia participantii beneficieaza de o experienta unica de sport, nutritie, stil de viata sanatos intr-un mod distractiv si relaxat!

📍Hotel Laguna 4* – MAMAIA
📆4-7 IULIE 2019

💰TAXA PARTICIPARE

* Early bird (pana pe 6.06) 1200 RON
* Standard (pana pe 10.06) 1500 RON

*PLATA AVANS 50% pana pe 10 Iunie
** PLATA INTEGRAL pana pe 20 iunie

Programul de antrenamente din cadrul Summer Beach Bootcamp mixeaza exercitiul fizic cu seminarii de nutritie si psihologie pentru eliminarea stresului si a oboselii si pentru refacerea tonusului muscular!

TAXA PARTICIPARE INCLUDE:

📌 3 nopti/4 zile cazare pentru un somn odihnitor;
📌 Mic dejun pentru a-ti incepe ziua cu energie;
📌 Acces Piscina
📌 Program de antrenamente si nutritie pe toata durata sederii(2 antrenamente/zi)
📌1 ora de nutritie/zi;
📌1 ora de psihologie/zi;
📌Activitati distractive alaturi de echipa!
LIVE MIX BY Dj TEHO

⛔️DATA LIMITA INSCRIERI 10 IUNIE 2019.
☎️Mai multe informatii si inscrieri:
0721 304 096 / office@futuragym.ro

Antrenamentele propuse pe durata intregului cantonament sunt de tipul functional, realizate in sistem circuit ce surprind prin diversitatea exercitiilor efectuate atat cu accesoriile de fitness, cat si cu greutatea propriului corp, toate acestea la o intensitate maxima, in stilul army. Pe durata intregului cantonament va exista un mix continuu intre exercitiile cardio (de genul HIIT – High Intensity Interval Training), cele de tonifiere musculara si cele de rezistenta.

Acest gen de antrenament este similar cu cel practicat de sportivii de performanta sau de unitatile militare, fiind conceput sub forma unei curse contra-cronometru pentru intarirea musculaturii, dezvoltarea rezistentei fizice si armonizarea corpului.

Related Posts

Leave a comment