Vrei sa ai un abdomen perfect?

Vrei sa ai patratele, insa burta iti da mari batai de cap? Stiai ca a tine diete drastice sau a te infometa nu inseamna a ramane fara burta? Exercitiile fizice intense alaturi de un antrenor personal si alimentatia sanatoasa sunt cheia succesului. Trebuie sa ai mare grija de corpul tau, iar el iti va multumi mai tarziu. Mare, mare grija la dietele gasite la tot pasul si propuse de persoane necalificate, in a oferi astfel de informatii. Stiai ca 99% dintre dietele pe care le gasesti la tot pasul nu sunt acreditate de nutritionisti?

Vrei sa ai patratele, insa burta iti da mari batai de cap? Stiai ca a tine diete drastice sau a te infometa nu inseamna a ramane fara burta? Exercitiile fizice intense alaturi de un antrenor personal si alimentatia sanatoasa sunt cheia SUCCESULUI.

Trebuie sa ai mare grija de corpul tau, iar el iti va multumi mai tarziu. Mare, mare grija la dietele gasite la tot pasul si propuse de persoane necalificate, in a oferi astfel de informatii. Stiai ca 99% dintre dietele pe care le gasesti la tot pasul nu sunt acreditate de nutritionisti?

Mananci putine calorii, insa nu vezi niciun rezultat? Da, se intampla acest lucru atunci cand iti alegi alimentele gresite, iar acestea iti pot distruge total sansele de indeplinire a obiectivului propus, si anume patratelele de pe abdomen.

Alimentatia este cea care intodeauna isi spune cuvantul asupra organismului nostru, iar sportul alaturi de un antrenor personal care ne cunoaste nevoile este cel care defineste si contureaza corpul.

Tot ce trebuie sa faci este sa cunosti termenul de alimentatie santoasa: consumarea a diferite alimente apartinand grupurilor alimentare de baza: proteine precum – carnea, ouale si legumele; lactatele, fructe si legume; cereale; grasimi si dulciuri. Desi pare simlplu, nu este deloc usor sa gasesti un regim adecvat fiecarei persoane. O dieta sanatoasa necesita un plan, un scop, precum si efortul de a include in mese o varietate de alimente. Majoritatea persoanelor nu consuma suficienti nutrienti pentru ca nu include in mese o cantitate corespunzatoare din fiecare grup alimentar.

Rabdare • Consecventa • Disciplina • Munca • Perseverenta • Motivatie. Acestea sunt doar cateva ingrediente pentru a reusi sa atingi obiectivul propus.

 

 

Related Posts

Leave a comment