ANTRENORI PERSONALI

Alexander Florescu
ALEXANDER FLORESCU
CEO & Personal Trainer

Inca din copilarie, Alexander Florescu si-a descoperit pasiunea pentru sport, practicand tenis de performanta timp de 12 ani. Pasiunea pentru oameni si pentru tot ceea ce inseamna un stil de viata sanatos, dar si dorinta de a transmite celor din jurul lui din lucrurile pe care le-a invatat prin sport, l-au determinat ca in anul 2008 sa-si transforme aceasta pasiune intr-o profesie si un business de succes in domeniul fitness-ului, deschizand reteaua de cluburi Futura Gym. Incepand din 2016, Alexander Florescu si-a propus sa isi schimbe focusul in cariera spre cel de Preparator Fizic pentru sportivi de performanta. Cu acest scop, a inceput o serie de antrenamente de pregatire fizica alaturi de echipa de Polo a CS Dinamo Bucuresti.

Iulian Motoi_Futura Gym
IULIAN MOTOI
Antrenor personal

Iulian Motoi un pasionat al fotbalului, a practicat acest sport la nivel de performanta timp de 9 ani, urmat de o perioada la nivel profesionist. Dupa aceasta experienta, a decis sa isi urmeze cariera in alta ramura al sportului. A urmat cursurile de antrenor personal la Fitness Education School si de 1 an face parte din echipa Futura Gym ca personal trainer. Iulian isi motiveaza clientele dupa motto-ul: este mai bine sa dai gres incercand ceva decat sa excelezi in a nu face nimic!

Alex Cristi_Futura Gym
ALEX CRISTI
Antrenor personal

De 4 ani activeaza in domeniul fitness-ului, iar de 4 ani s-a alaturat echipei Futura Gym unde ocupa pozitia de Personal Trainer, antrenamentele lui fiind orientate catre cele functionale mixate cu exercitiile cardio incurajandu-si intotdeauna clientii sa urmeze un stil de viata sanatos si programe atent controlate pentru rezultate uimitoare. De asemenea, Cristi a  fost preparator fizic la: CSA Steaua Bucuresti, Echipa Polo tineret lot national, Echipa nationala de inot, Scoala de Scrima pentru copii, Polo CS Dinamo Buc.

Raluca Racovita_Futura Gym
RALUCA RACOVITA
Instructor aerobic & PT

Raluca a practicat baschetul timp de 12 ani, jucand in cadrul Lotului National al Romaniei. Acum 3 ani a inceput primele programe de antrenament in cadrul Futura Gym, urmand ca in 2018 sa se alature echipei in calitate de personal trainer si instructor de aerobic.

Mihai Gherghina_Futura Gym
MIHAI GHERGHINA
Antrenor personal

Mihai si-a inceput junioratul in fotbal la varsta de 6 ani in cadrul clubului Dinamo. Pe parcursul celor 15 ani de experienta a fost de 4 ori campion municipal si 1 data vicecampion national. Totodata, pasiunea sa pentru sport la condus la atletism pe care l-a practic timp de 3 ani, fiind si campion municipal la proba de rezistenta 400 m.

Cristian_Futura Gym
Cristian Sora
Antrenor Personal

A practicat 9 ani de handbal, iar in prezent este antrenor personal cu experienta de 4 ani, cu un portofoliu de clienti si rezultate exceptionale . A terminat facultatea de educatie fizica si sport. Printre cursurile lui se numara:  Corex & Postural Training, SFT( Suspension Training) Antrenor personal ,level1 si level 2 (Fitness Scandinavia), DYNAMIC Kettlebell Workshop (Dimi Education).

Horia - Futura Gym
Andrei Horia Rusu
Personal Trainer

Am practicat inot de performanta timp de 7 ani si fitness de 9 ani, am urmat cursuri de specializare antrenor personal,iar din momentul absolvirii m-am alaturat echipei Futura Gym in noiembrie 2019.

ANTRENORI AEROBIC

FLORIN PRODANA-min
FLORIN PRODANA
Instructor aerobic

Florin Prodana este instructor fitness-aerobic si este pasionat de sport. Inca din copilarie, a ales fotbalul si s-a pregatit cu mai multe cluburi sportive la grupele de juniori, pana in anul 2003, cand a debutat in sportul profesionist in liga secunda. Ulterior, a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si a obtinut Carnetul de Antrenor in Aerobic si Fitness in cadrul Federatiei Romane Sportul pentru Toti. In prezent, Florin se dedica antrenamentelor personale si claselor de grup, cum sunt: Functional Training, Power Pump, Rebound, Kangoo Jumps, Power Step & Cardio si altele.

ADMINISTRATIV

Ghazaleh_Futura Gym
Ghazaleh Emami
PR & Social Media Manager

PR & Social Media Manager

Am inceput alaturi de echipa Futura Gym in 2015, cand acest concept avea o prezenta mica in online si potential foarte mare. Impreuna cu Alexander sa implementam strategii de marketing si PR atat in online cat si in presa si print care au crescut prezenta noastra cu peste 80% pe piata. Prin munca si pasiune, am reusit sa extindem conceptul Futura Gym in 4 ani de zile cu mult peste asteptarile noastre.

Loredana Toma
Loredana Toma
Asistent CEO

Expresia “a plecat de la zero” o caracterizeaza perfect. La Futura Gym a gasit un mediu provocator, prietenos in care a putut evolua. Futura Gym este pentru Loredana o a doua casa, locul in care oamenii vin pentru a-și modela exteriorul, iar pentru ea locul in care si-a modelat interiorul.

MASEURI & TERAPEUTI

Tiberiu - Futura Gym
Tiberiu Draghici
Maseuri & terapeuti

Maseur/Recuperare Medicala

Tiberiu este pasionat de anatomia si fiziologia corpului uman. Din dorinta de a putea recupera medical persoanele cu diferite afectiuni locomotorii, a studiat la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, Facultatea De Kinetoterapie pentru a deveni Kinetoterapeut, Fizioterapeut, Maestru in terapie manuala (masaj terapeutic, terapia cupping, terapia kinesio taping).